INTAKEGESPREK

Voor een succesvol traject is het belangrijk om je vraagstuk of doelstelling bij aanvang helder te formuleren. Dat kan in samenspraak tijdens een vrijblijvend intakegesprek.

In dit gesprek wordt ook ingeschat hoeveel gesprekken nodig zijn voor een bevredigend resultaat. Dit dient vooral om je een kader te geven, een idee van de investering in tijd en energie. Uiteraard is er ook gelegenheid om vragen te stellen.

Je kunt het gesprek enkele dagen laten bezinken en daarna beslissen of je aan de slag wil.


RESULTATEN VAN COACHING

Groter Zelfinzicht
Persoonlijke ontwikkeling is synoniem met het verwerven van een groter inzicht in je sterke en minder sterke kanten en je drijfveren. Gericht bezig zijn om een bepaald doel te bereiken kan dit proces versnellen en verdiepen.

Vergroten van je keuzevrijheid
Door de aandacht op bepaalde zaken in je leven te vestigen, vergroot je je bewustzijn. In reactie op uitdagende situaties zal je vervolgens beter in staat zijn om ineffectieve, ingesleten patronen te ontwijken en te kiezen voor oplossingen die constructiever en duurzamer zijn.

Kruisbestuiving
Intensief werken aan je ontwikkeling op een bepaald terrein, heeft vaak ook een positief effect op andere gebieden in je leven. terug

 
© 2010 Tanya de Wit